HZPC

Nieuws

Eerste plaats voor de HZPC Horst Minioren Clubmeet Venray

12 / 11 / 2018

IMG-20181111-WA0003

Afgelopen zondag 11-11-18 werd in het zwembad te Venray voor de Minioren van HZPC Horst de Minioren Club meet wedstrijd georganiseerd. Deze wedstrijd werd dit weekend door alle zwemverenigingen in Nederland gezwommen. Er werd niet gezwommen voor medailles, maar voor het team.

Het aantal gezwommen seconden per afstand werd op het einde bij elkaar opgeteld en de  vereniging met het minste aantal seconden eindigt bovenaan in het klassement. Het beste team van elke provincie mag meedoen aan de Nationale finale later in het seizoen.

In Venray werd de strijd aangegaan met 8 andere verenigingen uit Noord- en Midden-Limburg. HZPC bleek na de wedstrijd in totaal het minste aantal seconden te hebben en dat betekende dat ze deze wedstrijd als team gewonnen! Een hele mooie prestatie van de jongste wedstrijdzwemmers van HZPC. In Limburg werd deze wedstrijd ook in Maastricht gezwommen. Na afloop van alle wedstrijden bleek dat HZPC als 2e van Limburg is geëindigd. Helaas niet genoeg voor deelname aan de Nationale finale, maar wel een resultaat waar men als kleine club erg trots op mag zijn.

Voor HZPC kwamen Mazen Ahmed, Jasper Akkermans-Janssen, Noa Bartelds, Collin Jacobs, Guido Jacobs, Jesse Jacobs, Niels Rongen, Isis Sikes, Mila Sikes, Stephan Sjeptoera, Ard Sprunken, Jorn Sprunken, Fleur Veens, Koosje Versteeg, Sten Verstegen en Julia van Well in actie.

Naast dat er voor het team gezwommen werd, kon er ook op individuele afstanden persoonlijke records behaald worden. Er werden in totaal 25 nieuwe records gezwommen en de grootste verbetering kwam op naam van Ard Sprunken op de 50 meter schoolslag. Op de estafette onderdelen werd ook sneller gezwommen dan de inschrijftijden.

Al met al een geslaagde en succesvolle middag voor de Minioren van HZPC Horst.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Verkeersschool Janssen PLUS Markt Slijterij Weijs Mark van Lier aannemersbedrijf BV Dinnissen BV Munckhof Service Center Het Proeflokaal van Horst Aqua Fun Zwembaden Internetbureau Forwart Verstappen Verpakkingen Versboerderij de Gastendonk InnoVista Henk Bovee Keukens Horst Vullings La Rondine Rabobank Horst Venray Witveld Bloembinders Novitas Rob's Sportshop

Bekijk al onze sponsoren