HZPC

Nieuws

Nieuwsarchief: Overige

Rianne Selten nieuwe voorzitter HZPC

logo-hzpc

27 / 10 / 2018 - Op donderdagavond 25 oktober werd Rianne Selten tijdens de algemene ledenvergadering in 2018 unaniem verkozen tot de nieuwe voorzitster van HZPC. Ze volgt daarmee de inmiddels tot wethouder van de Gemeente Horst aan de Maas benoemde Han Geurts op die door zijn aanstaande wethouderkandidatuur... Lees het volledige artikel »

Aankondiging algemene ledenvergadering

logo-hzpc

30 / 09 / 2018 - De uitnodigingen voor de HZPC algemene ledenvergadering zijn inmiddels per email toegestuurd. Leden zijn van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen aangezien o.a. de kandidaat-voorzitter voor deze functie ter stemming zal worden voorgedragen. De vergadering zal plaatsvinden op donderdag 25... Lees het volledige artikel »

Sponsoravond gezamenlijke sportverenigingen

23 / 08 / 2018 - Op initiatief van RKsv Wittenhorst, organiseren zij samen met de overige 4 grote sportverenigingen van Horst: HZPC, Hovoc, Hockeyclub Horst en HTC voor het eerst in de geschiedenis een gezamenlijke sponsoravond. Deze sponsoravond wordt gehouden op donderdag 27 september in het Parkhotel... Lees het volledige artikel »

Rabobank Clubkas Campagne Horst-Venray

Logo-rcc-rond

09 / 05 / 2018 - Heb jij de post met stemcode al ontvangen? Scheur die envelop open en stem op HZPC! Hoe werkt het? Ieder lid van de Rabobank Horst-Venray krijgt aan het begin van de stemperiode (8-23 mei 2018) een schriftelijke oproep met een unieke stem code. Met de stemcode (één per adres)... Lees het volledige artikel »

Oproep: Rundje um ut Hundje

Rundje-um-ut-Hundje-logo-liggend

27 / 03 / 2018 - Steun HZPC en meld je aan als vrijwilliger voor Rundje um ut Hundje! Op zaterdag 28 april wordt Rundje um ut Hundje georganiseerd. Dit is een gezellig hardloopevenement door de straten van Horst. Voor elke vrijwilliger ontvangt HZPC een mooi bedrag waarmee de spaarkas gevuld kan worden!... Lees het volledige artikel »

Bordsponsor Dinnissen wint Ondernemersprijs 2017

Dinnissen

28 / 11 / 2017 - Op donderdag 23 november heeft Dinnissen de Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2017 gewonnen. Dinnissen, gevestigd in Sevenum, is bordsponsor van HZPC. Namens HZPC van harte gefeliciteerd met het behalen van deze prijs!   Lees het volledige artikel »

Uitreiking wisselbekers en huldiging jubilarissen

IMG-20171026-WA0005

27 / 10 / 2017 - Donderdagavond 26 oktober werden tijdens de Algemene Ledenvergadering de volgende bekers uitgereikt en jubilarissen gehuldigd. Aanmoedigingsbekers Wedstrijdzwemmen: Isis van Kuijk (meisjes minioren), Jorn Spruncken (jongens minioren), Pleun vd Bergh (meisjes senioren), Koen Koster (jongens... Lees het volledige artikel »

Nieuw zwembad in Afslag10.

31 / 07 / 2017 - Het college van burgemeester en wethouders wil een nieuw zwembad realiseren in Afslag10. De gemeenteraad zal in september beslissen over het starten van de aanbestedingsprocedure. Onze kernwaarde SAMENWERKEN, is voor het college een belangrijke motivatie om voor de locatie Afslag10 te kiezen.... Lees het volledige artikel »

Carnaval Schuimparty 2017

Party_Carnaval

01 / 02 / 2017 - Na het succes van vorig jaar organiseert HZPC met diverse andere verenigen uit Horst weer een geweldige carnavalsavond. Optredens voor deze avond zijn weggelegd voor deDJ's, de (jeugd)liedjeszangers van Horst en de Dansgarde.   Het feest is op vrijdag 24 februari van 20.00 uur tot... Lees het volledige artikel »

Carnavalsavond jeugd groep 1-8

carnaval

01 / 02 / 2017 - Na het succes van vorig jaar organiseert HZPC met diverse andere verenigen uit Horst weer een geweldige carnavalsavond. Optredens voor deze avond zijn weggelegd voor de (jeugd)liedjeszangers van Horst en de Dansgarde.   Het feest is op vrijdag 17 februari van 18.00 uur tot 19.45 uur... Lees het volledige artikel »

Brand zwembad

17 / 11 / 2016 - Er is brand geweest in de machine kamer, gelukkig alleen materiele schade. Ik ben bij het zwembad geweest en heb overleg gehad. Het masterzwemmen vanmiddag (do 17 nov) gaat niet door.  Inmiddels is bekent dat de schade beperkt is gebleven en dat de trainingen donderdag avond en later gewoon... Lees het volledige artikel »

Naam Sportzone wordt.......

09 / 09 / 2016 - Op donderdag avond heeft Toon Gerbrands, oud top volleyballer, bondscoach en momenteel directeur PSV de naam van de sportzone onthult. Vanuit een gezamlijke passie en ambitie is een reis gestart om een droom te realiseren. Deze droom is gebaseerd op samenwerking, een verbinding tussen... Lees het volledige artikel »

Plan Kasteelsche Bossen aangeboden aan College

Bidbook

08 / 07 / 2016 - http://www.hzpc-horst.nl/zwembad/bidbook-de-kasteelsche-bossenDonderdag 7 Juli heeft de Stuurgroep Kasteelsche Bossen, het bidbook 'Kasteelsche Bossen' aangeboden aan het College van B&W en de gemeenteraad van Horst aan de Maas. HZPC is ook vertegenwwordigd in deze stuurgoep en hebben... Lees het volledige artikel »

Nieuwsbericht Sportzone

23 / 06 / 2016 - Op woensdag 22 juni heeft in de Limburger een artikel gestaan over de Sportzone Kasteelsche Bossen, waarvan Wittenhorst initiatiefnemer/participant is, welk artikel voor het bestuur aanleiding is om hier een toelichting op te geven: Sinds 2 jaar zijn een kleine 70 verenigingen/organisaties, die... Lees het volledige artikel »

Vreemde wedstrijd - Maarten Brzoskowski vs onderzeeër???

Onderzeeër

16 / 06 / 2016 - Bizar leuke wedstrijd: Zwemmer Maarten Brzoskowski neemt het op tegen een duikboot Olympisch zwemmer Maarten Brzoskowski uit Best gaat volgende week tegen een onderzeeër zwemmen. Het gaat om een mens-aangedreven onderzeeër die is ontwikkeld door studenten van de Technische... Lees het volledige artikel »

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Verkeersschool Janssen PLUS Markt Slijterij Weijs Mark van Lier aannemersbedrijf BV Dinnissen BV Munckhof Service Center Het Proeflokaal van Horst Aqua Fun Zwembaden Internetbureau Forwart Verstappen Verpakkingen Versboerderij de Gastendonk InnoVista Henk Bovee Keukens Horst Vullings La Rondine Rabobank Horst Venray Witveld Bloembinders Novitas Rob's Sportshop

Bekijk al onze sponsoren